«اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»

سرفصل های دروس و نکات آموزشی (مهم)

توجه مهم: قبل از دریافت فایل های مربوط به رشته ی خود؛ موارد زیر را به دقت بخوانید. بدیهی است تمامی مسئولیت‌های مربوط به تحصیل به عهده دانشجو بوده و در صورت عدم رعایت موارد زیر؛ فارغ التحصیلی ایشان کان لم یکن تلقی خواهد شد.

نکات آموزشی:

1-     رعایت دروس پیش‌نیاز؛ هم نیاز و انتخاب واحد به عهده شخص دانشجو می باشد.

2-     دانشجویانی که معدل نیم سال جاری آن ها زیر 12 باشد، مشروط تلقی شده و در نیمسال بعدی نمی توانند بیشتر از 14 واحد انتخاب واحد نمایند.

3-   دانشجویان دوره ی کارشناسی که در دوره کاردانی درس "کارآفرینی" (2 یا 3 واحدی)، و "دانش و جمعیت خانواده" یا "تنظیم خانواده" (1 یا 2 واحدی) را نگذارنده اند. بایستی این دروس را در دوره کارشناسی اخذ نمایند.

4-   دانشجویانی که رشته ی تحصیلی دوره کاردانی آنها  با  دوره ی کارشناسی غیرمرتبط است بایستی دروس پیش نیاز را بگذرانند. لازم به ذکر است اگر این دانشجویان در دوره کاردانی همان دروس پیش نیاز  (دقیقا با همان عنوان) را گذرانده باشند و نمره آنها بالای 14 است، می بایست برای معادل سازی هرچه سریع تر به خانم جعفری مراجعه نمایند.

5-   حتماً براساس سرفصل های ارائه شده، دروس انتخاب واحد شده‌ی خود را بررسی نمایید تا هنگام فارغ التحصیلی همه دروس اخذ و پاس شده باشند.

6-   اگر در نیمسال های گذشته نمره یا انتخاب واحد شما در سامانه سجاد ثبت نشده است، هرچه سریع تر به خانم جعفری مراجعه نموده تا در شورای آموزشی مرکز مطرح شود.

7-     در ابتدای هر ترم بعد از انتخاب واحد، پرینت انتخاب واحد خود را از سامانه سجاد دریافت نموده و ثبت انتخاب واحد خود را بررسی نمایید.

8-   لازم به ذکر است دانشجویانی که دو ترم متوالی یا متناوب مشروط شده باشند (معدل هر ترم زیر 12 باشد)، فقط در شرایط زیر می توانند ادامه تحصیل دهند.

• معدل کل آنها بالای ده باشد
  • در هیچ ترم دیگر مشروط نشوند
  • معدل کل پایان تحصیلات نباید زیر دوازده باشد.

9-     دانشجویانی که مدرک کاردانی آنها معادل کاردانی است در دوره کارشناسی، باید درس "کاربرد فناوری ارتباطات و اطلاعات" را نیز بگذرانند.

سرفصل­های دروس به تفکیک رشته

1.کاردانی انیمیشن